با سنجد قانون فعالیت قانونی رسانه ای

با سنجد: قانون فعالیت قانونی رسانه ای رئیسی کاندیدا کاندیدای ریاست جمهوری مسئول رسانه ای

گت بلاگز وب‌گردی مصرف «دارچین» از مضرات رژیم غذایی پرچرب کم می کند

محققان با مطالعه بر روی موش ها دریافتند مصرف دارچین موجب کم کردن مضرات رژیم غذایی پرچرب می شود.

مصرف «دارچین» از مضرات رژیم غذایی پرچرب کم می کند

به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، محققان در مطالعه اخیر خود دریافتند دارچین موجب کم کردن ریسک پرسشها قلبی-عروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب با فعال سازی آنتی اکسیدان بدن و سیستم های ضدالتهابی شده است و فرآیند ذخیره چربی را کُند می نماید.

عبارات مهم : تغذیه
در این مطالعه، محققان به موش ها به مدت ۱۲ هفته مکمل دارچین در کنار رژیم غذایی پرچرب دادند. در آخر یافته های زیر به دست آمد:

موش های تغذیه شده است با دارچین در مقایسه با سایر موش های که مکمل دارچین همراه با رژیم غذایی پرچرب ارزش دریافت نکرده بودند، وزن کمتر و چربی دور شکمی کمتری داشتند و میزان سالم تر قند، انسولین و چربی در خون ارزش وجود داشت.

همچنین موش های تغذیه شده است با دارچین دارای مولکول های کمتر دخیل در فرایند ذخیره سازی چربی و مولکول های آنتی اکسیدان و ضدالتهابی زیاد بودند که از بدن در برابر آسیب های ناشی از استرس حفاظت می کند.

از اینرو محققان به مصرف دارچین بعد از وعده های غذایی چرب تاکید دارند تا از تاثیرات منفی این نوع رژیم غذایی کاسته شود.

منبع:مهر

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: تغذیه | محققان | مطالعه | رژیم غذایی | آنتی اکسیدان | خواص دارچین | فواید دارچین | رژیم غذایی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog